Prijs: € 3.995,- Excl. BTW
Tijdsduur: 3x 45 minuten
Geluid: incl. geluid tot 1000 personen, licht & Ledd screen.
Coverband allround!

Bruiloft / huwelijksfeest gage: € 3.495,-

OVER BOOMERANG

Met een spetterende nieuwe look bestaande uit een strakke, witte podiumopstelling met LED-trappen, LED-screen, lichtshow en dezelfde passie als altijd, geeft Boomerang een spectaculaire show en weten ze ieder evenement tot een groot feest te maken!

Boomerang boeken BIJ BD BOOKINGS

En voor wie nóg meer wil, is de nieuwe show uit te breiden tot een XL-versie met opties als een energieke blazerssectie, LED-wall en special FX pakket (CO2 & Flames) voor een intense feestbeleving! What we give: 100 % muzikale energie,  6 jonge gedreven performers waaronder een creatieve dj, een geweldige zanger en prachtige zangeres, een professionele spetterende show, de lekkerste laatste hits en de beste songs vanaf de 90’s, een strakke podiumopstelling, nieuwste technieken en bovenal FUN!

Boekingen van Boomerang VIA BD BOOKINGS

What we get: Een intense feestbeleving en een tot het uiterste opgezweept publiek. We slingeren al onze passie de zaal in en rusten niet voordat we dezelfde passie terugkrijgen van ons publiek! Samen zetten we zo een spetterend feest neer! Ons motto “What you give you get” nemen we zeer letterlijk! Boomerang: not afraid to let it fly!