Vanaf Prijs: € 3.995,- Excl. BTW
Tijdsduur: 1x 30 minuten
Geluid: Monitorset en/of B Set

 

tot 250 personen € 3.995,-
250 tot 1ooo personen € 4.995,-
Boven de 1000 personen € 5.995,-

Meerdere Mogelijkheden mogelijk;
Eventueel met Live Band, prijs op aanvraag.

 

Zanger Frans Duijts is een van Nederlands populairste artiesten van dit moment. Eind 2005 bracht Frans Duijts het door Pierre Kartner  (Vader Abraham)  geschreven nummer ‘Jij denkt maar dat je alles mag van mij’ uit. Eind 2008 brak hij door met de hit in het tv-programma De Zomer Voorbij, van Jan Smit.

Frans Duijts boeken

Frans: “Ik kreeg zulke goede reacties op mijn uitvoering van dit nummer dat het me aan het denken zette. Hoe zouden mensen het vinden als ik ook echt Frans Duijts nummers zou uitbrengen?” Hoewel hij het geweldig vond de nummers van André Hazes te vertolken, was het een stiekeme droom het ooit met eigen repertoire te proberen.

Boekingen van Frans Duijts

Inmiddels heeft de Tielse volkszanger al 5 albums op zijn naam staan en mocht hij voor het laatste album ‘Oud en Vertrouwd’ de Edison Pop in de categorie Volks in ontvangst nemen uit handen van Johnny de Mol. In de kroegen en tijdens feesten is Frans met zijn hit-singles ‘Jij denkt maar dat je alles mag van mij’ en ‘Lieveling’ een graag geziene gast, waarbij het publiek gegarandeerd uit zijn dak gaat en de tekst feilloos mee zingt.