Prijs: Op aanvraag ( richtprijs vanaf € 3000 – €4000 Excl. BTW)
Tijdsduur: 1x 60 minuten
Geluid: exclusief.
Meerdere mogelijkheden mogelijk voor meer informatie kunt u contact opnemen.

Over Mental Theo.

Mental Theo is al jarenlang een favoriet onder de wereldwijde fans en een hele belangrijke DJ in de Nederlandse Dance scene. Van discotheken tot clubs, van feesttenten tot festivals, overal wordt gesloopt en losgegaan op de meest harde platen.

Mental Theo boeken

Uiteraard is Mental Theo één van de belangrijkste makers van de bekende (Happy) Hardcore platen, onder andere samen met zijn maatje Charly Lownoise. Mental Theo heeft in al die jaren kennis gemaakt met diverse kleine en grote podia’s in binnen- en buitenland. Zo stond hij al op festivals als ‘Nature One‘, ‘Mayday’, ‘Defqon.1‘ en ‘Emporium‘.

Boekingen van Mental Theo

Naast zijn solo carrière is Mental Theo natuurlijk ook bekend geworden als Nederlands muziekduo met Charly Lownoise. Door het produceren van Happy Hardcore-platen kwamen Charly Lownoise & Mental Theo tussen 1995 en 1998 met diverse hits, waaronder ‘Wonderfull Days’, ‘Stars’, ‘Fantasy World’, ‘Hardcore Feelings’, en ‘Your Smile’. Tot op de dag van vandaag staat dit populaire duo op vele festivals en events samen achter de draaitafel, zowel nationaal als internationaal.