Prijs: € 3.175,- Excl. BTW
Tijdsduur: 1x 30 minuten
Geluid: Monitorset

Over Samantha Steenwijk

Samantha Steenwijk is net met haar nieuwe single ‘Het Leven Is Zo Mooi’ uit. De boodschap van het lied dat je moet genieten van het leven en zijn wie je bent, is op het lijf geschreven van de altijd spontane Haagse volkszangeres. Samen met haar producers schreef Samantha deze heerlijke meezinger. Na haar vorige singles; Hou Toch van MIJ, Lieveling Wat Hou Ik Van Jou, Proost Op Het Leven verwachten we met ‘Het Leven Is Zo Mooi’ weer veel enthousiasme.

‘Het leven is zo mooi!’ – met dit in gedachten brengt Samantha in haar videoclip een ode aan ‘Den Haag’ en aan waar ze is opgegroeid. Geluk dat ze daar kende, en stiekem verlang je toch allemaal weer naar die tijd van toen! Met medewerking van Kim Holland, Henk Bres, Tony Star en onze Minister President Mark Rutte die als verrassing ook nog even de revue passeert wordt de clip een ware ode aan Den Haag.

Het team van Samantha wordt eind 2016 versterkt met de komst van een tweede platenmaatschappij, NRGY Music. Deze unieke samenwerking leid gelijk tot een kerstsingle die door insiders ‘on-Nederlands’ wordt genoemd. ‘Het Mooiste Kerstfeest’ wordt gecomponeerd door Hans Louws & Vinzzent, de tekst nam Samantha zelf voor haar rekening, ook samen met Vinzzent.

Begin 2017 is het team helemaal compleet met de komst van een nieuw boekingskantoor en management, genaamd Entertainment NL.

Met het nieuwe team wordt de vrolijke up-tempo single ‘Als je tot morgen bij me blijft’ uitgebracht op Samantha’s 31e verjaardag, 12 April. Een nieuwe koers!

Op 26 & 27 mei 2017 gaat een lang gekoesterde wens in vervulling, Samantha treed met veel enthousiasme, 2x in een uitverkochte Amsterdam Arena op bij Toppers in Concert. (Wild West, Thuis Best)