Prijs: € 495 ,- Excl. BTW
Tijdsduur: 1x 30 minuten
Geluid: Monitorset

Over Wendy Woop.

Bij Wendy Woop is de rock&roll er met de paplepel ingegoten, in haar kinderjaren werd ze al opgevoed met een jukebox en hits uit de jaren 50/60.

Toen ze zich rond haar 16 muzikaal aan het ontwikkelen was heeft ze verschillende muziekstijlen uitgeprobeerd maar is uiteindelijk toch weer terug bij de rock&roll!

Zoals Wendy Koevoets (haar eigen naam) zelf zegt is het een belangrijke periode geweest in de muziekwereld, toen werd muziek nog gemaakt voor waar het bedoeld was, met echte instrumenten en het gevoel en sfeer creëren van vreugde en blijdschap.

Haar artiesten naam “Wendy Woop” heeft ze gelinkt aan het pin up icoontje Betty Boop uit de jaren 50.

3 jaar lang zong ze alleen maar covers toen haar vader haar aanmoedigde om eens daadwerkelijk eens wat op te nemen kwam ze bij Manfred Jongenelis terecht, die haar weer aanmoedigde om iets Nederlandstalig op te nemen en het ook uit te brengen, hier kwam haar 1e single “zaterdagnacht” uit.

Wat tot Wendy’s grote verbazing een groot succes werd!

Nu is ze niet meer te stoppen en wil ze in de Nederlandse muziek haar stempel zetten met de Rock & Rol! 

 Wendy Woop Boeken

Wendy Woop is niet alleen te boeken voor een setje maar ook voor een avondvullend programma “LIVE JUKEBOX” met een hoog entertainment gehalte mag het publiek zoals in een echte jukebox hun eigen nummers kiezen van rock & rol tot disco classics en van pop tot Nederlandtalige muziek